ATELIERUL “DRUMUL CĂRȚII”


Drumul cărții este un atelier pornit din ideea și inițiativa Editurii, Tipografiei și Librăriei Gutenberg, fiind destinat copiilor de grădiniță și ciclu primar.
Dezvăluind și cele mai mici detalii, Drumul cărții face cunocut modul în care o carte se naște, este realizată și ajunge la cititor. În acest sens, anual, spațiile editurii, ale tipografiei și librăriei devin ateliere de lucru pentru copii. Aceștia pot deveni ei înșiși autori, ilustratori, ucenici tipografi și în același timp ei învață să aprecieze o carte la justa ei valoare.

Activitatea implică grupuri oganizate (uneori chiar până la cinci sute de copii), care sunt ghidate în fiecare sală a atelierului de carte, de la redactarea literară și editarea grafică, la realizarea formelor tipografice, de la tipărirea și prelucrarea colilor, la finisarea cărții și sosirea în librărie. După toate acestea copiii sunt ajutați să realizeze propriile volume bazate pe ideile, textele și desenele lor.

Momentele însemnate ale acestei călătorii sunt cuprinse apoi într-o publicație tematică ocazională, intitulată Jurnal de atelier.

JURNAL DE ATELIER 1.

JURNAL DE ATELIER 2.

JURNAL DE ATELIER 3.

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data