TIPOGRAFIA


Tipografia Gutenberg este unul dintre atelierele cele mai moderne ale regiunii, oferind o gamă largă de servicii, soluții inovatoare în domeniul graficii și un proces de multiplicare la standarde crescute. În obținerea produselor de înaltă calitate aceasta utilizează tehnologie de ultimă oră și are o abordare profesională susținută de o echipă de specialiști desăvârșiți. Totodată dispune de o strategie de dezvoltare continuă bine elaborată.

Pe lângă materialele de natură publicitară (cataloage de produse, broșuri, pliante, afișe etc.) de-a lungul timpului au văzut lumina tiparului sute de titluri. O mică parte dintre acestea sunt cărțile editurii Gutenberg Kiadó, restul fiind rezultatul colaborării cu alte edituri și diferite instituții culturale. Ne bucură parteneriatul cu alte edituri și de asemenea faptul că putem valorifica expertiza noastră, dând un plus de valoare proiectelor acestora.

Considerăm că atenția deosebită acordată dimensiunii tipografice și refuzul oricărui compromis în ceea ce privește calitatea sunt elemente care nu pot lipsi unei cărți valoroase.

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data