Termeni si Conditii


Gutenbergkonyvesbolt.ro este administrat de:

  • Libraria Gutenberg: S.C. Gutenberg Books S.R.L.
  • Sediul social: 530123 Miercurea Ciuc, str. Jigodin nr. 49.
  • Cod unic de inregistrare: RO 27543297
  • Nr. reg. comertului: J19/323/2010


Acceptarea termenilor si conditiilor

Acest document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori din Romania si strainatate Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.gutenbergkonyvesbolt.ro.
Utilizarea acestui magazin online (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul magazinului online isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul magazinului online www.gutenbergkonyvesbolt.ro nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea.


Procedura de Comanda

Clientii pot comanda produse de pe www.gutenbergkonyvesbolt.ro fie online, cu ajutorul Cosului de Cumparaturi, fie prin e-mail (webshop@gutenberg-art.ro).Modalitati de plata

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

a) ramburs la primirea comenzii:
b) online cu cardul


Modalitati de livrare

Termenul de livrare este de 2-3 zile pe teritoriul Romaniei, prin curier rapid, costul transportului fiind 20 de lei.
Modulele de pret pentru livrarea coletelor implementate impreuna cu partenerii nostrii sunt exemplificate si expuse vizibil in magazinul online gutenbergkonyvesbolt.ro in momentul efectuarii etapelor de cumparare.
Astfel, la fiecare comanda pe care o veti efectua in magazinul nostru tariful de livrare va fi afisat explicit, acesta reprezentand taxa de transport a produselor comandate separata de preturile de vanzare a produselor afisate in magazinul online gutenbergkonyvesbolt.roReturnarea produselor

Gutenbergkonyvesbolt.ro va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/04.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumparate.Dreptul de autor

Continutul site-ului web www.gutenbergkonyvesbolt.ro (inclusiv, dar fara a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum si alte date) este proprietatea gutenbergkonyvesbolt.ro si a partenerilor si furnizorilor sai, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Pe aceste considerente este absolut interzisa utilizarea acestor elemente fara acordul scris al gutenbergkonyvesbolt.ro.


Preturi

Politica noastra de preturi presupune preturi corecte. Toate preturile produselor in acest magazin online sunt exprimate in RON si in HUF, si includ taxele. Preturile nu includ taxele de transport intern si international. Taxele de transport sunt calculate de sistem si vor fi afisate la finalizarea comenzii.

Reducerile

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre gutenbergkonyvesbolt.ro, iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.


Accesul online al utilizatorilor

Gutenbergkonyvesbolt.ro nu garanteaza accesul clientilor la site-ul web www.gutenbergkonyvesbolt.ro in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale gutenbergkonyvesbolt.ro.Limitarea raspunderii

Gutenbergkonyvesbolt.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceast site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ, unele specificatii pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.
Totalitatea imaginilor si textelor de pe www.gutenbergkonyvesbolt.ro sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, gutenbergkonyvesbolt.ro va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, gutenbergkonyvesbolt.ro nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.
Preturile de pe www.gutenbergkonyvesbolt.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, daca nu se specifica altfel in mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/si alte costuri ale serviciilor sunt mentionate in momentul finalizarii solicitarii comenzii si vor fi precizate si in momentul confirmarii comenzii de catre gutenbergkonyvesbolt.ro.
In cazul in care gutenbergkonyvesbolt.ro se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este gasit la adresa mentionata, nu poate fi contactat etc.), comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce la gutenbergkonyvesbolt.ro. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.
In cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.
Comenzile inregistrate pe www.gutenbergkonyvesbolt.ro in zilele de Vineri dupa ora 15 cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.
Gutenbergkonyvesbolt.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor. De asemenea, gutenbergkonyvesbolt.ro nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.Transmitere e-mailuri

Prin urmatoarele activitati: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj in pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate gutenbergkonyvesbolt.ro, se considera ca utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice continand informatii diverse legate strict de gutenbergkonyvesbolt.ro. In aceasta situatie datele personale nu vor fi utilizate in alte scopuri si, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau sterse din baza de date gutenbergkonyvesbolt.ro la cererea scrisa a clientului.


Dezabonare newsletter
Dezabonarea de la comunicarile comerciale se poate face direct din newsletter, facand click pe optiunea "Dezabonare".


Forta majora si legea aplicabila

Atat clientul cat si gutenbergkonyvesbolt.ro nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.
Prezentul contract este supus legii romane.


Drepturi

Gutenbergkonyvesbolt.ro are dreptul de a interzice accesul anumitor clienti si vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabila.


Important:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC GUTENBERG BOOKS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.
Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Pentru acuratetea informatiilor clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data inregistrarii sale in baza de date.
Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.


Dispozitii finale
Gutenbergkonyvesbolt.ro prin administratorul sau, S.C. Gutenberg Books S.R.L., isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului gutenbergkonyvesbolt.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta magazinul online, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data