Cărți de memorie / Basme populare

38 lei 31.00 lei


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.

Ilustrator: Kürti Andrea

Format: 78 x 78 mm
Conține: 22 perechi de cărți, reguli de joc, cutie
Categorie: joc
Vârsta recomandată: 3+

Un joc logic excelent ce dezvoltă creativitatea, memoria și spiritul de observație al copiilor, oferindu-le în același timp și distracție.
Acest joc de grup se bazează pe observație și poate fi învățat cu ușurință. Numărul jucătorilor nu este fix, dar cu cât participă mai mulți, cu atât jocul devine mai interesant.
Cărțile cu ilustrațiile lui Kürti Andrea trebuie găsite în perechi dintre cărțile întoarse. Doar două cărți pot fi văzute simultan. Dacă un jucător nu a reușit să găsească perechea, întoarce cartea și încearcă următorul jucător.
Câștigătorul va fi cel care memorează cel mai bine și adună în final cele mai multe cărți.
Setul conține 18 perechi de cărți.
Este recomandat celor de peste trei ani.Ilustrator: Kürti Andrea Format: 78 x 78 mmConține: 22 perechi de cărți, reguli de joc, cutieCategorie: jocVârsta recomandată: 3+Un joc logic excelent ce dezvoltă creativitatea, memoria și spiritul de observație al copiilor, oferindu-le în același timp și distracție. Acest joc de grup se bazează pe observație și poate fi învățat cu ușurință. Numărul jucătorilor nu este fix, dar cu cât participă mai mulți, cu atât jocul devine mai interesant.Cărțile cu ilustrațiile lui Kürti Andrea trebuie găsite în perechi dintre cărțile întoarse. Doar două cărți pot fi văzute simultan. Dacă un jucător nu a reușit să găsească perechea, întoarce cartea și încearcă următorul jucător.Câștigătorul va fi cel care memorează cel mai bine și adună în final cele mai multe cărți.Setul conține 18 perechi de cărți.Este recomandat celor de peste trei ani.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare