NYOMDA


A Gutenberg Nyomda a térség egyik legkorszerűbb, széles körű szolgáltatást nyújtó, a grafikai tervezés területén innovatív, a sokszorosítás terén kiemelkedő minőségű megoldások műhelye. A magasan kvalifikált minőségű nyomdai termékek előállítása érdekében az iparág legmodernebb eszköztárát használjuk, ehhez erős szakmai szemléletű, elkötelezett szakemberek munkáját és a folyamatos, átgondolt fejlődési stratégiát tesszük hozzá.

Célzottan kereskedelmi jellegű megrendeléseink – termékkatalógusok, prospektusok, szórólapok, plakátok stb. – mellett a Gutenberg Nyomdában sok ezer könyv, képzőművészeti album, hasonmás kiadás készült eddig. Ezek kisebb részét a Gutenberg Kiadó kötetei teszik ki, nagyobb részét a más kiadókkal és különböző kulturális intézményekkel való együttműködésünk eredményezi. Örülünk annak, hogy saját könyveink kivitelezése mellett több más kiadónak is gyártunk, tudásunkat, látásmódunkat hozzá tudjuk rendelni mások könyvről szóló elképzeléseihez is.

Hiszünk abban, hogy az erős nyomdai szemlélet fontos garanciát jelent, a folyamat igényessége és a minőség kompromisszummentes biztosítása nem elválasztható az értékes könyv fogalmától.

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás