Zsidó Ferenc
Huszonnégy

36 lej 29.00 lej
Kategóriák: Gutenberg Kiadó Web

Blokkregény

Formátum: 125 x 185 mm
Terjedelem: 408 oldal
Kivitelezés: cérnafűzött, keménytábla, védőborító
ISBN: 978-606-9001-02-8
Kiadás éve: 2018 (2. kiadás)

Lapozz bele

Panelház. Pár ezer tonna, meghatározott rendben egymáshoz illesztett vasbeton-elem, tégla, cserép, szurok. Rendszer, amelynek ha fülkéibe és járataiba embereket helyezünk (miután lakatfülekkel szerelik fel), működtetni kezdik. Élettér, nem feltétlenül emberi léptékű, bár ez errefelé elsősorban nem ízlés, hanem lehetőség kérdése.
Riport. Helyszíni tapasztalatok szintézise, de mivel ilyeneket szinte bármivel kapcsolatban lehet szerezni, érdekes eseményekre, azok sorozatára összpontosít. Történetközpontú, de nagyon pontos vonásokkal, belletrisztikai eszköztárral, lélekelemzésbe bocsátkozó megoldásokkal mutatja meg a szereplőket.
Blokkregény. Amikor saját kiégése peremén egy újságíró elhatározza, hogy riportot készít a tömbházzal, amelyen hét éve osztozik kéttucatnyi más ismeretlennel. Emeletről emeletre, a pincétől a lomtárig, kicsinyes nyűgök és mágikus fordulatok, ébrenlét és vízió között. Izgalmas, lendületes és meghökkentő. En bloc.

Sajtóvisszhang:
http://kafe.hhrf.org/?p=71010#more-71010
http://olvasoterem.com/blog/2017/12/17/zsido-feren...
http://mihir.ro/blokkerek
http://uh.ro/kultura/irodalom/29884-te-gyermok-te-...
https://www.irodalmijelen.hu/2015-jul-3-0810/zsido...
http://hargitanepe.eu/groteszk-abszurd-es-perverz/
http://www.eirodalom.ro/aktualis/item/3783-zsid%C3...
https://www.helikon.ro/a-huszonnegy-bemutatojarol/
https://szekelyhon.ro/aktualis/blokkregenyt-olvaso...




Blokkregény Formátum: 125 x 185 mm Terjedelem: 408 oldalKivitelezés: cérnafűzött, keménytábla, védőborítóISBN: 978-606-9001-02-8Kiadás éve: 2018 (2. kiadás) Lapozz bele Panelház. Pár ezer tonna, meghatározott rendben egymáshoz illesztett vasbeton-elem, tégla, cserép, szurok. Rendszer, amelynek ha fülkéibe és járataiba embereket helyezünk (miután lakatfülekkel szerelik fel), működtetni kezdik. Élettér, nem feltétlenül emberi léptékű, bár ez errefelé elsősorban nem ízlés, hanem lehetőség kérdése. Riport. Helyszíni tapasztalatok szintézise, de mivel ilyeneket szinte bármivel kapcsolatban lehet szerezni, érdekes eseményekre, azok sorozatára összpontosít. Történetközpontú, de nagyon pontos vonásokkal, belletrisztikai eszköztárral, lélekelemzésbe bocsátkozó megoldásokkal mutatja meg a szereplőket. Blokkregény. Amikor saját kiégése peremén egy újságíró elhatározza, hogy riportot készít a tömbházzal, amelyen hét éve osztozik kéttucatnyi más ismeretlennel. Emeletről emeletre, a pincétől a lomtárig, kicsinyes nyűgök és mágikus fordulatok, ébrenlét és vízió között. Izgalmas, lendületes és meghökkentő. En bloc. Sajtóvisszhang:http://kafe.hhrf.org/?p=71010#more-71010http://olvasoterem.com/blog/2017/12/17/zsido-feren...http://mihir.ro/blokkerekhttp://uh.ro/kultura/irodalom/29884-te-gyermok-te-...https://www.irodalmijelen.hu/2015-jul-3-0810/zsido...http://hargitanepe.eu/groteszk-abszurd-es-perverz/http://www.eirodalom.ro/aktualis/item/3783-zsid%C3...https://www.helikon.ro/a-huszonnegy-bemutatojarol/https://szekelyhon.ro/aktualis/blokkregenyt-olvaso...

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás