Szőcs Margit
Teofil

53 lej 47.00 lej
Kategóriák: Web KIEMELT Gutenberg Kiadó

Illusztrálta: Kürti Andrea

Formátum: 170 x 250 mm
Terjedelem: 96 oldal, színes illusztrációkkal
Kivitelezés: cérnafűzött, keménytábla
ISBN: 978-606-9001-29-5

Kiadás éve: 2022

Teofil, a kissé feledékeny, de kifejezetten leleményes törpe, az erdő szélén éldegél házikójában. Mindennapi tevékenységei közé tartozik az egymás mellett élő népek, állatok és növények, a természet és a teljes világmindenség harmóniájának biztosítása. Törekvései során néha különös mesék és álmok gördítenek

elé akadályokat, máskor gondolatrajzás kínozza, de időnként földi erők is útját állják, például soha nem lankadó jókedve okán hurcolják az erdei törvényszékre. Szerencsére felesége és unokája – bár döbbenettel és néha dohogva – minden veszélyes és fergeteges kalandban támogatja, és néhanapján régi barátok, máskor pedig új ismerősök is csatlakoznak hozzájuk.

Szőcs Margit meséi a gyermeki játékosságot, a kortalan bölcsességet és a nélkülözhetetlen humort szólítják meg bennünk. Teofil mellett megtapasztaljuk, hogy milyen fontos az élet apró dolgaira odafigyelni, hogy a kedvesség a legjobb útlevél, és hogy a gondolatnak teremtő ereje van. A Kürti Andrea által megrajzolt történeteket örök gyerekeknek ajánljuk.Illusztrálta: Kürti Andrea Formátum: 170 x 250 mmTerjedelem: 96 oldal, színes illusztrációkkalKivitelezés: cérnafűzött, keménytáblaISBN: 978-606-9001-29-5 Kiadás éve: 2022 Teofil, a kissé feledékeny, de kifejezetten leleményes törpe, az erdő szélén éldegél házikójában. Mindennapi tevékenységei közé tartozik az egymás mellett élő népek, állatok és növények, a természet és a teljes világmindenség harmóniájának biztosítása. Törekvései során néha különös mesék és álmok gördítenek elé akadályokat, máskor gondolatrajzás kínozza, de időnként földi erők is útját állják, például soha nem lankadó jókedve okán hurcolják az erdei törvényszékre. Szerencsére felesége és unokája – bár döbbenettel és néha dohogva – minden veszélyes és fergeteges kalandban támogatja, és néhanapján régi barátok, máskor pedig új ismerősök is csatlakoznak hozzájuk. Szőcs Margit meséi a gyermeki játékosságot, a kortalan bölcsességet és a nélkülözhetetlen humort szólítják meg bennünk. Teofil mellett megtapasztaljuk, hogy milyen fontos az élet apró dolgaira odafigyelni, hogy a kedvesség a legjobb útlevél, és hogy a gondolatnak teremtő ereje van. A Kürti Andrea által megrajzolt történeteket örök gyerekeknek ajánljuk.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás