László Noémi
Feketeleves

49 lej 39.00 lej
Kategóriák: Vers Web Gutenberg Kiadó

Illusztrálta: Rofusz Kinga

Formátum: 165 x 205 mm

Terjedelem: 92 oldal, színes illusztrációkkal
Kivitelezés: cérnafűzött, keménytábla
ISBN: 9978-606-9001-26-4

Kiadás éve: 2021

 

A Feketeleves minden sallangtól mentes közvetlensége egyformán szólít meg gyermek és felnőtt olvasót. Előbbieket biztosítja arról, hogy szorongásaikkal, tanácstalanságukkal nincsenek egyedül, utóbbiakban pedig feleleveníti az ismeretlenben lebegés fájdalmát, az első élmények ujjongását, a hétköznapi dolgok kérlelhetetlen fontosságát. A kötet gyermekhangú megszólalója az ösztönös megértés érvényességére emlékeztet.

László Noémi versei legalább olyan súlyosak, mint amilyen fesztelenek, és legalább olyan felemelőek, mint amilyen engesztelhetetlenül őszinték. Ezt a tökéletesen kiegyensúlyozott és mindvégig hiteles kettősséget Rofusz

Kinga álomszerű, a tudat határán táncoló rajzai ábrázolják.

A Feketelevest receptre ajánljuk a család minden tagjának, életkortól függetlenül. Az olvasás során várhatóan fellépő mellékhatások: felszabadító könnyek és lelket melengető mosoly.

 Illusztrálta: Rofusz Kinga Formátum: 165 x 205 mm Terjedelem: 92 oldal, színes illusztrációkkalKivitelezés: cérnafűzött, keménytáblaISBN: 9978-606-9001-26-4 Kiadás éve: 2021   A Feketeleves minden sallangtól mentes közvetlensége egyformán szólít meg gyermek és felnőtt olvasót. Előbbieket biztosítja arról, hogy szorongásaikkal, tanácstalanságukkal nincsenek egyedül, utóbbiakban pedig feleleveníti az ismeretlenben lebegés fájdalmát, az első élmények ujjongását, a hétköznapi dolgok kérlelhetetlen fontosságát. A kötet gyermekhangú megszólalója az ösztönös megértés érvényességére emlékeztet. László Noémi versei legalább olyan súlyosak, mint amilyen fesztelenek, és legalább olyan felemelőek, mint amilyen engesztelhetetlenül őszinték. Ezt a tökéletesen kiegyensúlyozott és mindvégig hiteles kettősséget Rofusz Kinga álomszerű, a tudat határán táncoló rajzai ábrázolják. A Feketelevest receptre ajánljuk a család minden tagjának, életkortól függetlenül. Az olvasás során várhatóan fellépő mellékhatások: felszabadító könnyek és lelket melengető mosoly.  
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás