Jókai Mór
Egyszer volt Budán kutyavásár; Róka fogta csuka, csuka fogta róka, varga fogta mind a kett?; A három kérdés

25 lej 21.00 lej


Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Kategóriák: Gutenberg Kiadó Web

Illusztrálta: Keszeg Ágnes

Formátum: 235 x 255 mm
Terjedelem: 36 oldal, színes illusztrációkkal
Kivitelezés: cérnafűzött, keménytábla
ISBN: 978-606-92745-2-1
Kiadás éve: 2010

Lapozz bele

Az örök gyermeknyelven beszélő mesemondó-óriás, Jókai Mór három klasszikus Mátyás király-meséjéhez a nagyon tehetséges fiatal erdélyi grafikus, Keszeg Ágnes készített elbűvölően gazdag és izgalmas, egész oldalas színes rajzokat. A klasszikus meseszövés szabályait követő, ma is érvényes és a felfedezés izgalmával megsejthető tanulságokat felvonultató Mátyás-történetek hőse közös, de a mozgalmas, a történetek továbbgondolására ösztönző illusztrációk és a mesteri meseszöveg külön-külön világba kalauzolja a gyerekeket.
A Mátyás király-mesekönyv úgy ké­szült, hogy magán viselje az igényes, kreatív és értékálló gyermekirodalmi kiadványok összes ismertetőjegyét.

Sajtóvisszhang:
https://szekelyhon.ro/muvelodes/gyerekirodalommal-indit-a-gutenberg-kiado
http://tunderorszag-meseorszag.blogspot.ro/2011/02/gyerekfoglalkozasok-kolozsvari-matyas.html
https://www.pagony.hu/mesel-a-tortenelem
http://ujkonyvek.egologo.transindex.ro/2011/03/18/mesek-matyas-kiralyrol-a-gutenberg-kiadotol/
http://csikianyak.ma/sajat/meseszombat-a-miko-var-udvaran/Illusztrálta: Keszeg Ágnes Formátum: 235 x 255 mmTerjedelem: 36 oldal, színes illusztrációkkalKivitelezés: cérnafűzött, keménytáblaISBN: 978-606-92745-2-1 Kiadás éve: 2010 Lapozz bele Az örök gyermeknyelven beszélő mesemondó-óriás, Jókai Mór három klasszikus Mátyás király-meséjéhez a nagyon tehetséges fiatal erdélyi grafikus, Keszeg Ágnes készített elbűvölően gazdag és izgalmas, egész oldalas színes rajzokat. A klasszikus meseszövés szabályait követő, ma is érvényes és a felfedezés izgalmával megsejthető tanulságokat felvonultató Mátyás-történetek hőse közös, de a mozgalmas, a történetek továbbgondolására ösztönző illusztrációk és a mesteri meseszöveg külön-külön világba kalauzolja a gyerekeket. A Mátyás király-mesekönyv úgy ké­szült, hogy magán viselje az igényes, kreatív és értékálló gyermekirodalmi kiadványok összes ismertetőjegyét.Sajtóvisszhang:https://szekelyhon.ro/muvelodes/gyerekirodalommal-indit-a-gutenberg-kiadohttp://tunderorszag-meseorszag.blogspot.ro/2011/02/gyerekfoglalkozasok-kolozsvari-matyas.htmlhttps://www.pagony.hu/mesel-a-tortenelemhttp://ujkonyvek.egologo.transindex.ro/2011/03/18/mesek-matyas-kiralyrol-a-gutenberg-kiadotol/http://csikianyak.ma/sajat/meseszombat-a-miko-var-udvaran/
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás