Albert Homonnai Emőke
Mi fán terem a jó tanuló?

35.00 lej


Siess! Már csak 5 termék van készleten.
Kategóriák: Web Gutenberg Kiadó

Formátum: 147 x 232mm
Terjedelem: 150 oldal
Kivitelezés: cérnafűzött, keménytábla
ISBN: 6426385033145

Kiadás éve: 2020


Milyen szerepe lehet a szülőknek a gyermekek oktatásában? Mi az, amit szülőként a tanulás folyamatairól tudni érdemes? Hogyan hat a szülői értékrend és a gyermek-szülő viszony a gyermek tanulási képességeire, illetve tanulással kapcsolatos attitűdjére? Hogyan lehet megalapozni a tanulási motivációt? Mi minden befolyásolja a figyelem működését? Hogyan lehet a tanultakra jobban emlékezni? Állíthatunk-e fel fontossági sorrendet a képességek és az ismeretek között? Mit kezdjünk az egymásnak ellentmondó tudományos elméletekkel, véleményekkel és gyakorlati tanácsokkal? Hogyan állítható a tanulás az egyéni képességek kibontakoztatásának szolgálatába?

Ez a könyv, többek közöttt, ezekről a kérdésekről próbál az olvasójával karöltve gondolkodni. Teszi mindezt a legszükségesebbekre szorítkozó elméleti igénnyel, és főként azt tartja szem előtt, hogyan lehet ezeket az elvi megfontolásokat a gyakorlatban alkalmazni.
Formátum: 147 x 232mmTerjedelem: 150 oldal Kivitelezés: cérnafűzött, keménytáblaISBN: 6426385033145Kiadás éve: 2020Milyen szerepe lehet a szülőknek a gyermekek oktatásában? Mi az, amit szülőként a tanulás folyamatairól tudni érdemes? Hogyan hat a szülői értékrend és a gyermek-szülő viszony a gyermek tanulási képességeire, illetve tanulással kapcsolatos attitűdjére? Hogyan lehet megalapozni a tanulási motivációt? Mi minden befolyásolja a figyelem működését? Hogyan lehet a tanultakra jobban emlékezni? Állíthatunk-e fel fontossági sorrendet a képességek és az ismeretek között? Mit kezdjünk az egymásnak ellentmondó tudományos elméletekkel, véleményekkel és gyakorlati tanácsokkal? Hogyan állítható a tanulás az egyéni képességek kibontakoztatásának szolgálatába?Ez a könyv, többek közöttt, ezekről a kérdésekről próbál az olvasójával karöltve gondolkodni. Teszi mindezt a legszükségesebbekre szorítkozó elméleti igénnyel, és főként azt tartja szem előtt, hogyan lehet ezeket az elvi megfontolásokat a gyakorlatban alkalmazni.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás