Népmesés memóriakártya

36 lej 29.00 lej

Válogatás a Gutenberg Kiadó népmesesorozatának rajzaiból.

Illusztrálta: Kürti Andrea

Formátum: 78x78 mm

A játék tartalma: 22 pár memóriakártya, játékszabály (magyar, román és angolnyelven), doboz

Kategória: társasjáték
Korcsoport: 3+A kiváló logikai játék fejleszti a gyermekek kreativitását, megfigyelőképességét és remek szórakozást nyújt számukra.
A játék pusztán megfigyelőképességen alapszik és nagyon könnyen elsajátítható. A játékosok száma nem meghatározott, sőt, minél többen játszanak, annál izgalmasabb, érdekesebb lesz a memorizálás. A Kürti Andrea illusztrációit ábrázoló kártyákat páronként kell megkeresni a lefordított kártyák közül. Egy körben egyszerre csak két kártya nézhető meg, ha nem sikerült párra találni, vissza kell fordítani a lapokat, s a következő játékos próbálkozhat. Győztes az, aki a legügyesebben memorizált, s így a végére a legtöbb kártyát gyűjtötte össze!
A készletben 22 pár kártya található.
Válogatás a Gutenberg Kiadó népmesesorozatának rajzaiból.Illusztrálta: Kürti AndreaFormátum: 78x78 mmA játék tartalma: 22 pár memóriakártya, játékszabály (magyar, román és angolnyelven), dobozKategória: társasjátékKorcsoport: 3+A kiváló logikai játék fejleszti a gyermekek kreativitását, megfigyelőképességét és remek szórakozást nyújt számukra.A játék pusztán megfigyelőképességen alapszik és nagyon könnyen elsajátítható. A játékosok száma nem meghatározott, sőt, minél többen játszanak, annál izgalmasabb, érdekesebb lesz a memorizálás. A Kürti Andrea illusztrációit ábrázoló kártyákat páronként kell megkeresni a lefordított kártyák közül. Egy körben egyszerre csak két kártya nézhető meg, ha nem sikerült párra találni, vissza kell fordítani a lapokat, s a következő játékos próbálkozhat. Győztes az, aki a legügyesebben memorizált, s így a végére a legtöbb kártyát gyűjtötte össze! A készletben 22 pár kártya található.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data