Időablak – Határidőnapló 2022

44 lej 35.00 lej
Kategóriák: Web KIEMELT Határidőnapló

Határidőnapló havi tervezővel, listákkal, recepteknek, jegyzetelésre és rajzolásra szánt oldalakkal, 12 illusztrációval.

Illusztrálta: Kürti Andrea

Formátum: 125 x 165 mm
Terjedelem: 208 oldal
Kivitelezés: cérnafűzött, keménytábla

Belív papírja: Arena Ivory Smooth (krémszínű ofszet papír), 80g/m2
Kiadás éve: 2021

2022-ben ismét időablakot nyitunk a világra, tartsatok idén is velünk!

Ezúttal Szőcs Margit versével alapozzuk meg a szabadság égi és földi színtereit, marasztaljuk a türelmetlenül ketyergő óra mutatóit. Hullámzó vízinövények, csillagfényes szárnycsapások, magunkra ölthető kékség segít elcsendesedni és feltöltődni e könyv lapjain.

Alkotásra hívunk benneteket újra, hogy lejegyezzetek minden kreatív gondolatot, formát, ötletet, időpontot és receptet, ami az időablakban rátok talál – mélyítsük el együtt a teremtő tervezgetés gyakorlatát és hagyományát a Gutenberg Naplóval.
Határidőnapló havi tervezővel, listákkal, recepteknek, jegyzetelésre és rajzolásra szánt oldalakkal, 12 illusztrációval.Illusztrálta: Kürti AndreaFormátum: 125 x 165 mmTerjedelem: 208 oldalKivitelezés: cérnafűzött, keménytáblaBelív papírja: Arena Ivory Smooth (krémszínű ofszet papír), 80g/m2Kiadás éve: 20212022-ben ismét időablakot nyitunk a világra, tartsatok idén is velünk!Ezúttal Szőcs Margit versével alapozzuk meg a szabadság égi és földi színtereit, marasztaljuk a türelmetlenül ketyergő óra mutatóit. Hullámzó vízinövények, csillagfényes szárnycsapások, magunkra ölthető kékség segít elcsendesedni és feltöltődni e könyv lapjain.Alkotásra hívunk benneteket újra, hogy lejegyezzetek minden kreatív gondolatot, formát, ötletet, időpontot és receptet, ami az időablakban rátok talál – mélyítsük el együtt a teremtő tervezgetés gyakorlatát és hagyományát a Gutenberg Naplóval.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data