Időablak 2024 (02)

52 lej 45.00 lej

Határidőnapló havi tervezővel, listákkal, jegyzetelésre és rajzolásra szánt oldalakkal.

André Ferenc, Balázs Imre József, Bertóti Johanna, Horváth Benji, Kemény Zsófi, László Noémi, Seres Lili Hanna, Szöllősi Mátyás, Tasi Katalin és Vajna Ádám verseivel

Kürti Andrea rajzaival

Tarr Anita receptjeivel

 

Formátum: 125 x 165 mm
Terjedelem: 208 oldal
Kivitelezés: cérnafűzött, keménytábla

Belív papírja: Arena Ivory Smooth (krémszínű ofszet papír), 80g/m2
Kiadás éve: 2023

 

Ismét itt állunk az idő ablakában, szemlélve a körülöttünk suhanó világot, a felhők lebegését, a fák keringőjét, a madarak énekét, mély levegőt véve azon tűnődve, merre forgatja életünket az új évben az idő kereke.

Lelki táplálékként tíz költő tizenhárom versét vihetjük magunkkal erre az útra, hogy feltöltődjünk általuk, és közelebb kerüljön hozzánk a költészet végtelenül színes világa. 

Olvassátok a verseket reggel a buszra várva, vagy ha két pillanat fellélegzésre van szükségetek. Öleljétek magatokhoz a természetet az illusztrációk által. Ragadjatok ceruzát és engedjetek kibontakozni egy érzést, egy formát, jegyezzétek le az inspiráló gondolatokat, ötleteket, fontos találkozókat. Kényeztessétek magatokat a gondosan összeválogatott receptekkel. 

Könyvekben gazdag új évet kívánunk! 
Határidőnapló havi tervezővel, listákkal, jegyzetelésre és rajzolásra szánt oldalakkal. André Ferenc, Balázs Imre József, Bertóti Johanna, Horváth Benji, Kemény Zsófi, László Noémi, Seres Lili Hanna, Szöllősi Mátyás, Tasi Katalin és Vajna Ádám verseivel Kürti Andrea rajzaival Tarr Anita receptjeivel   Formátum: 125 x 165 mmTerjedelem: 208 oldalKivitelezés: cérnafűzött, keménytábla Belív papírja: Arena Ivory Smooth (krémszínű ofszet papír), 80g/m2Kiadás éve: 2023   Ismét itt állunk az idő ablakában, szemlélve a körülöttünk suhanó világot, a felhők lebegését, a fák keringőjét, a madarak énekét, mély levegőt véve azon tűnődve, merre forgatja életünket az új évben az idő kereke. Lelki táplálékként tíz költő tizenhárom versét vihetjük magunkkal erre az útra, hogy feltöltődjünk általuk, és közelebb kerüljön hozzánk a költészet végtelenül színes világa.  Olvassátok a verseket reggel a buszra várva, vagy ha két pillanat fellélegzésre van szükségetek. Öleljétek magatokhoz a természetet az illusztrációk által. Ragadjatok ceruzát és engedjetek kibontakozni egy érzést, egy formát, jegyezzétek le az inspiráló gondolatokat, ötleteket, fontos találkozókat. Kényeztessétek magatokat a gondosan összeválogatott receptekkel.  Könyvekben gazdag új évet kívánunk! 

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás