Demény Péter
Városi állatok

25 lej 21.00 lej


Siess! Már csak 6 termék van készleten.
Kategóriák: Gutenberg Kiadó Lapozók Web

Lapozó

Illusztrálta: Orosz Annabella

Formátum: 190 x 162 mm
Terjedelem: 12 oldal, színes illusztrációkkal
Kivitelezés: lapozó
ISBN: 9786069001059
Kiadás éve: 2017

Lapozz bele

Hétköznapi, mégis felettébb titokzatos, zúgó, búgó, tejet melegítő, ruhát tisztáló lények népesítik be azt a teret, amelyben Demény Péter gyermekversének alanya – a világra rácsodálkozó kisgyermek – él.
A versnyelv zeneiségével és a nyelvi humorral fergetegesen játszó versben, talán egy második emeleti háromszobás „állatkertben”, a gyermeki képzelet szervezte panel-szafarin megelevenedik a porszívó, ez a ronda, nyűgös állat, méhrajként zümmög a mikró, ha éppen nem csendet kavargat, a mosógép zsivajgó bivaly, apa mobilja, a tévé kenguruzsebéből hol ez, hol az ugrik elő, a vasaló meg teljesen fölösleges ló, mivel abszolút tilos még hozzáérni is. Orosz Annabella grafikusművész színes, részletekkel játszó, rendkívül kreatív illusztrációi pedig továbbgondolásra és önálló, akár a szövegtől is független játékra ösztönöznek.

Díjak, elismerések:
A Románia Legszebb Könyvei (Cele mai frumoase cărți din România) verseny 2017-es kiadásában a lapozó az országos döntőbe került alkotások sorában szerepelt.
Lapozó Illusztrálta: Orosz Annabella Formátum: 190 x 162 mmTerjedelem: 12 oldal, színes illusztrációkkalKivitelezés: lapozóISBN: 9786069001059Kiadás éve: 2017 Lapozz bele Hétköznapi, mégis felettébb titokzatos, zúgó, búgó, tejet melegítő, ruhát tisztáló lények népesítik be azt a teret, amelyben Demény Péter gyermekversének alanya – a világra rácsodálkozó kisgyermek – él. A versnyelv zeneiségével és a nyelvi humorral fergetegesen játszó versben, talán egy második emeleti háromszobás „állatkertben”, a gyermeki képzelet szervezte panel-szafarin megelevenedik a porszívó, ez a ronda, nyűgös állat, méhrajként zümmög a mikró, ha éppen nem csendet kavargat, a mosógép zsivajgó bivaly, apa mobilja, a tévé kenguruzsebéből hol ez, hol az ugrik elő, a vasaló meg teljesen fölösleges ló, mivel abszolút tilos még hozzáérni is. Orosz Annabella grafikusművész színes, részletekkel játszó, rendkívül kreatív illusztrációi pedig továbbgondolásra és önálló, akár a szövegtől is független játékra ösztönöznek. Díjak, elismerések: A Románia Legszebb Könyvei (Cele mai frumoase cărți din România) verseny 2017-es kiadásában a lapozó az országos döntőbe került alkotások sorában szerepelt.
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás