DÍJAK, ELISMERÉSEK


A KULTer.hu kortárs kulturális jelenségekkel foglalkozó internetes portál és szellemi műhely a 2016 Kultgyerekkönyvei Top 10 listáján az első helyet kapta Lackfi János Kutyából szalonna című gyermekvers-kötete.

A Románia Legszebb Könyvei (Cele mai frumoase cărți din România) verseny a Romániában kiadott kötetek művészi értékét, dimenzióját felmérő, 2012 óta évente megrendezett rangos könyves mustra. A Királylány a lángpalotában – Erdélyi szász népmesék című mesekönyv a legszebb könyvillusztrációnak járó díjat kapta 2016-ban.

A Szép Magyar Könyv verseny közel kilencvenéves múltra tekint vissza – jelenleg a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülete hirdeti meg évente magyarországi és határon túli kiadók számára. A rangos szakmai díjat mindig a budapesti ünnepi könyvhéten nyújtják át. A Mért nem tudnak a fák járni – Erdélyi cigány népmesék című mesekönyv a Szép Magyar Könyv 2015 verseny gyermekkönyvek kategóriájában kapott oklevelet 2016-ban.

A Románia Legszebb Könyvei (Cele mai frumoase cărți din România) verseny 2015-ös kiadásában a Csihán királyúrfi – Székely népmesék című mesekönyv az országos döntőbe került alkotások sorában szerepelt.

A kosár tartalma
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek Pénzvisszatérítési eljárás